Kirja-ale ja alennuskoodit

BookBeat
Tarjous:
Bookbeat tarjous: Kokeile maksutta 2 viikkoa!. Tarjous voimassa 30.12.2023 asti.
Storytel
Tarjous:
Storytel tarjous: kokeile ilmaiseksi 14 päivää. Tarjous voimassa 30.12.2023 asti.
CDON Kirjat
Tarjous:
CDON.com tarjous: Ennakkovaraa nyt XBOX Series X|S . Tarjous voimassa 10.11.2020 asti.
Adlibris
Tarjous:
Adlibris tarjous: uutiskirjeen tilaajalle -10% alennuskoodi. Tarjous voimassa 30.12.2022 asti.
Elisa Kirja
Tarjous:
Elisa Kirja tarjous: Satoja ääni- ja e-kirjoja alk. 4.90 €/kpl. Tarjous voimassa 31.03.2023 asti.

Kirjallisuus kertoo maailmasta paljon, olipa kyse sitten faktasta tai fiktiosta. Se sekä kuvaa maailmaamme että muokkaa maailmankuvaamme, minkä vuoksi jokaisen tulisi lukea elämänsä aikana ainakin tietyt klassikot läpi. Kirjoja ei tarvitse enää nykyisin lähteä penkomaan kirjakauppojen tai divarien hyllyiltä, vaan kaikkein helpoiten ne pystyy tilaamaan netistä. Tällöin ei tarvitse jännittää, löytyykö juuri etsittävä kirja kaupan valikoimasta vai sattuuko se olemaan myyty loppuun. Netin kirjakaupoissa on usein myös erilaisia alennusmyyntejä, joissa esimerkiksi tietyn kategorian tuotteita myydään alennettuun hintaan. Kirjakauppojen alennusmyynnit ovatkin kätevä tapa hankkia kirjahyllyyn lisämetrejä. Hyvä kirja ei vanhene koskaan, joten ei haittaa, vaikka se tulisi luettua vasta vaikkapa kymmenen vuoden päästä – hyvä kirja kannattaa hankkia silloin, kun sen saa halvalla.

Netissä on lukuisia erilaisia kirjakauppoja, joista osa on erikoistuneempia, kun taas osasta löydät kirjoja lähes kaikista aiheista. Tunnettuja suomalaisille ovat tietysti erityisesti suomalainen.com ja akateeminen.com, joiden kivijalkaliikkeistä on varmasti kaikilla kokemuksia. Nykyään asiakas voi tilata kirjansa näiltä firmoilta myös netistä. Kumpaankin liikkeeseen löytyy netistä usein myös alennuskoodeja, ja molemmissa on aika ajoin myös hyviä alennusmyyntejä. Alennuskoodi on helppo syöttää tilauksen yhteydessä, ja sen sisältämä etu astuu voimaan välittömästi. Esimerkiksi alennuskoodeja.fi ja alennus.fi ovat hyviä sivustoja kirjakauppojen alennuskoodien metsästämiseen.

Netin kirjakauppojen valikoimasta löytyy kattavasti kaikenlaista kirjallisuutta maailmankirjallisuuden klassikoista suomalaisen kirjallisuuden helmiin. Joukossa on tietysti monia Nobelin kirjallisuuspalkinnon voittajia ja vaikkapa suomalaisen Finlandia-palkinnon napanneita kirjoja. Romaanit ovat toki vain yksi laji netin kirjakauppojen laajassa valikoimassa. Alennusmyynneistä voi bongata myös tunnettuja runoilijoita, sekä suomalaisia että ulkomaisia, jotka ovat valloittaneet jo tuhansien lukijoiden sydämet. Tämän lisäksi löytyy tietysti paljon myös tietokirjoja, ja koskaan ei ole liian myöhäistä laajentaa omaa käsitystään esimerkiksi historiasta tai tietyistä harrasteista. Kirjakauppojen alennusmyynnit voivat olla myös käteviä tilaisuuksia hankkia vaikkapa matkaoppaita mahdollisesta unelmien lomakohteesta, jotta tietää tarkalleen mitä tehdä silloin, kun haaveet käyvät toteen.

Kaiken muuttuminen digitaaliseksi on nykyaikaa. Tämä näkyy myös kirjakauppojen toiminnassa. E-kirjat ovatkin nostaneet päätään viime vuosina, ja yhä suurempi osa kirjallisuudesta maailmalla myydään elektronisessa muodossa. Nettikirjakaupoista löytää paitsi lukulaitteet e-kirjojen lukemiseen myös tietysti itse kirjat. Nykyään himolukijan matkassa voi kulkea vaikka kokonainen kirjasto, kiitos e-kirjojen. Vaikka monet vannovat tietysti vielä perinteisen painetun kirjallisuuden nimeen, tarjoaa e-kirja kuitenkin erittäin varteenotettavan vaihtoehdon paperisille tuotteille. Vaikka oikea kirja näyttää hyvältä myös sisustuksellisesti, e-kirjan kätevyyttä ei voi kukaan kyseenalaistaa. Näitä voi löytää myös alennusmyynneistä ja niihin saattaa etsimällä löytää myös aktiivisia alennuskoodeja.

Kirjakaupat eivät enää pitkään aikaan ole keskittyneet pelkästään kirjojen myymiseen. Vaikka toki tällaisia ”perinteisiä” kirjakauppoja myös vielä on, yhä useammasta kaupasta löydät myös muita tuotteita. Kirjakaupoissa myydään esimerkiksi yleisiä toimistotarvikkeita ja monenlaisia askartelutarvikkeita. Esimerkiksi suomalainen.com -verkkokaupan valikoimasta löytyy myös pelejä ja palapelejä sekä päivä- ja vieraskirjoja. Tämän lisäksi monet netin kirjakaupat myyvät myös esimerkiksi valokuvakehyksiä ja muita valokuvatarvikkeita, mutta myös printtaukseen liittyviä tuotteita ja elokuvia. Netin kirjakaupat eivät olekaan nimestään huolimatta yleensä pelkästään kirjoja myyviä, vaan niistä voi saada edullisesti myös monia muita tuotteita. Alennusmyyntejä voi olla monissa eri kategorioissa, ja myös alennuskoodit saattavat käydä muihinkin tuotteisiin kuin kirjoihin.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun