CDON Kirjat

CDON Kirjat

3.8 18 5 1
 • Toimitus 2-7 päivässä
 • Toimistuskulut kirjoille 2,95€
 • Kattavat maksutavat: luottokortit, verkkopankit, PayPal, osamaksu ja lasku
 • Palautusaika 14 päivää

  Olit sitten dekkareiden tai tietokirjojen ystävä, opiskelija tai lomailija, CDON:in nettisivuilta löydät helposti tarvitsemasi kirjat. CDON.com on ruotsalainen verkkokauppa, joka aloitti toimintansa vuonna 1999. Kauppa toimii koko Euroopan alueella, mutta on keskittynyt Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. CDON on todellinen lukutoukan taivas, josta löytää edullisesti niin tuoreimmat uutuudet kuin suositut klassikotkin. CDON tarjoaa unohtumattomia lukukokemuksia kaikenlaisille lukijoille: tavallisten kirjojen ja pokkareiden lisäksi valikoimista löytyy kirjallisuutta yrityksille, opiskelijoille ja pääsykokeisiin pänttääville.

  Suomenkielisen kirjallisuuden lisäksi CDON:in valikoimista voi tilata englannin-, ruotsin- ja saksankielistä kirjallisuutta. Käy tutustumassa suomenkieliseen CDON.fi:in, josta löydät edellä mainittujen lisäksi meneillään olevat kampanjat ja alennuskoodit, hyödyllisiä linkkejä, suosituksia ja ajankohtaisia kirjoja. Voit myös katsella myydyimpiä ja varatuimpia kirjoja. Sivujen kautta voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, kirjautua omille sivuille ja tutustua tarkemmin CDON:in palveluihin ja yhteistyömahdollisuuksiin. Asiakaspalvelussa voit selailla usein kysyttyjä kysymyksiä, tai ottaa suoraan yhteyttä henkilökuntaan, mikäli et löydä haluamaasi tietoa tai tuotetta. Asiakaspalvelusivuilta saat tarkat ohjeet siitä, kuinka teet ostoksia netistä onnistuneesti. Sieltä löytyvät myös tarkat tiedot siitä, kuinka tilaaminen, maksaminen ja toimitus käytännössä tapahtuvat.

  Tarvitsetpa sitten äänikirjaa automatkalle tai pokkaria rantalomalle, tule tutustumaan CDON.fi:n uskomattoman laajaan valikoimaan. Sivuilta löydät helposti kaikki kategoriat, joihin kuuluvat muun muassa dekkarit, kaunokirjallisuus, elämäkerrat sekä lapset & nuoret. Näiden kautta on helppo löytää sopivaa lukemista, jos mielessä ei ole jotain tiettyä kirjailijaa tai kirjaa. CDON tarjoaa unohtumattomia kokemuksia laatukirjallisuuden parissa. CDON:in valikoimasta ja palveluista onkin suurella määrällä kuluttajia paljon myönteisiä kokemuksia.

  Oletko jo kauan haikaillut kirjaa, jonka luit nuoruudessasi, tai miettinyt, onko lempielokuvastasi tehty kirjaa, tai päinvastoin? CDON:illa on jatkuvasti meneillään erilaisia kampanjoita. Kampanjasivuilta löydät esimerkiksi kirjoja, joista on tehty elokuvia, sekä tarjouksessa olevia kirjoja. Varastontyhjennyksessä on mahtava mahdollisuus tehdä edullisia löytöjä satojen kirjojen joukosta. Kirjoja on vain yksittäisiä kappaleita, joten nopeus on valttia. Jos bongaat sopivan kampanjan, voit saada uutuuskirjoja postikuluitta. Postikuluitta-kampanja koskee yleensä yli 20 euron kirjatilauksia. Lähde CDON:in sivuille seikkailemaan jo tänään, ja voit tehdä vaikka mitä löytöjä!

  CDON:in sivuilta löytyy alennuskoodeja, joita voit käyttää tehdessäsi ostoksiasi. Alennuskoodeja päivitetään uusiin tasaisin väliajoin. Jokainen koodi voidaan käyttää kerran, eikä koodia voida yhdistää muihin alennuskoodeihin. Koodi on voimassa vain rajoitetun ajan, joten kannattaa surffailla sivuilla usein, jotta ei jää paitsi parhaimmista tarjouksista. CDON:ilta on mahdollisuus tilata myös lahjakortteja, joita voit hankkia ilahduttamaan vaikkapa koulunsa päättävää, eläkkeelle jäävää tai tasavuosia täyttävää. Lahjakortti lukutoukalle on varmasti mieluinen lahja, jolla hän voi valita haluamansa tuotteen itse laajasta CDON:in valikoimasta.

  CDON:illa on uskollisimmille asiakkailleen erityistarjous: liittymällä CDON+ -asiakkaaksi saat vuoden ajan ilmaisen toimituksen yli 15 euron ostoksista, ainutlaatuisia tarjouksia, nopeamman asiakaspalvelun ja ostohyvityksen kaikista ostoksistasi. CDON+ -jäsenyys on tarkoitettu ainoastaan yksityisasiakkaille, eikä se koske yritysasiakkaita. Jäsenyys on voimassa yhden vuoden jäseneksi liittymispäivästä tai ostohetkestä alkaen. Jäsenyyden aikana saa ostohyvitystä jokaisesta ostoksestasi. Ostohyvitykset kerääntyvät ja säästyvät yhtenäiseksi summaksi, joka maksetaan lahjakortin muodossa.

  CDON kirjakauppa lyhyesti

  • CDON on monipuolinen, laajan valikoiman nettikauppa, joka myy myös kirjoja; suomenkielinen kauppa osoitteessa cdon.fi
  • CDON:ista löytyy kirjoja monipuolisesti niin työhön, lomalle kuin opiskeluunkin
  • Toimitusaika: yleensä 2 – 7 työpäivää tilauksesta, yksityiskohdat kunkin tuotteen tiedotetekstissä, varastossa olevat tuotteet saat nopeimmin
  • Toimitustavat: postipaketti ja kirjelähetys
  • Toimituskulut: rahtiluokittain; kirjat kuuluvat luokka A:han (€2,95 per toimitus); ilmainen toimitus kampanjakohtaisesti ja CDON+ -asiakkaille
  • Maksutavat: verkkopankki, korttimaksu, lasku ja osamaksu
  • Palautusaika: normaali 14 vuorokautta tuotteen vastaanottamisesta

   


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  CDON.comista on tullut tehtyä niin kirja, leffa kuin elektroniikka ostoksiakin. Kaikki on toiminut vaivatta. Nykyään tilauksen tekeminen käy uskomattoman helpolla. Jos on rekisteröitynyt sivuille ja laittaa laskulla, niin ei juuri muuta tartte tehdä kuin nappia painaa ja tilaus on sisässä ja muutamassa päivässä postissa. Laskusta ei tule mitään lisäkuluja ja saa ilmaiseksi 14pv maksuaikaakin.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun