Prisma kirjat

Prisma kirjat

(4)
2.8 4 5 1
 • Toimitukset 1-3 vuorokautta
 • Toimitusmaksut: Ilmainen nouto sekä ilmainen toimitus Prismassa sijaitseviin Postin pakettiautomaatteihin, Postitse 2,95-6,90, kotiovelle 9,90
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit sekä lasku ja osamaksu S-verkkokauppatili asikkaana

  Prisma.fi kirjat

  Prisma on suomalaisille tuttu myymälöistään. Koska nykyään kaikki on netissä, on Prismakin siellä. Verkkokauppa on hyvin kattava, ja siellä on oikeastaan kaikki myymälöistä löytyvät tuotteet ja enemmänkin. Osa kirjoista on nimittäin saatavilla ainoastaan verkkokaupasta. Prisma.fi tarjoaa laajan kirjavalikoiman, joka käsittää kaikkea fiktiivisestä kerronnasta elämäkertoihin. Lisäksi verkkokaupassa on myynnissä harrastuskirjallisuutta, aiheina muun muassa puutarha, liikunta, remontointi ja eläimet. Tämän lisäksi saatavilla on myös oppikirjoja, sanakirjoja ja tietokirjoja. Osa kirjoista löytyy myös äänikirjan muodossa. Netistä tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Siellä ostoksia voidaan harkita kauemmin ja tuotteita vertailla ennen ostopäätöksen tekemistä. Tilatut tuotteet voidaan noutaa valitsemastaan liikkeestä, jolloin postikulut ovat 0 euroa. Prisman ostoksista saadaan myös aina bonuksia sekä maksutapaetua, jos maksetaan S-Etukortilla.

  Laaja valikoima kirjallisuutta

  Prisma.fi tarjoaa kirjallisuutta moneen lähtöön, niin uusimpia kotimaisen ja ulkomaisen fiktiokirjallisuuden huippunimiä kuin koulukirjojakin. Osa kirjoista on saatavilla ainoastaan verkkokaupassa. Hintataso on kohtuullinen. Prisma.fi-verkkokauppaan voidaan löytää alennuskoodeja osoitteista alennus.fi ja alennuskoodeja.fi. S-ketjun myymälöistä on mahdollista ostaa myös lahjakortteja, jotka käyvät S-ryhmän liikkeissä. Lahjakortti on oiva idea esimerkiksi opiskelijalle, joka pystyy käyttämään osan lahjakortista koulukirjojen ostamiseen. Prismasta löydetään nimittäin monen alan oppikirjallisuutta. Kaikista ostoksista saadaan bonusta ja mahdollista maksutapaetua, myös lahjakorteilla ostetuista tuotteista. Bonusten kerääminen kannattaa. Kyselyiden ja tutkimusten mukaan S-ryhmän bonusjärjestelmä on kannattavin ja suosituin. Asiakkailla on hyviä kokemuksia Prisman bonusjärjestelmästä, asiakaspalvelusta ja tuotteiden hintatasosta ja laadusta. Kirjat ovat jo lähtöhinnaltaan edullisia, mutta totta kai bonusjärjestelmä tekee ostamisesta vielä houkuttelevampaa.

  Kirjojen tilaaminen Prisman verkkokaupasta

  Prisma.fi tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita. Verkkokaupasta saadaan kaikki samat tuotteet, mitkä löytyvät myymälästäkin, ja vielä enemmänkin! Netistä tilaamisen etuina ovat pitempi harkinta-aika, tuotteiden vertailun mahdollisuus ja se, ettei tarvitse seisoa jonossa ja odottaa omaa vuoroaan. Se on siis kaikin puolin kätevä vaihtoehto perinteisen ostoksilla käynnin rinnalle. Verkkokaupan tuotteet maksetaan verkkomaksuna, luottokortilla, S-Etukortilla tai S-verkkokauppatilin kautta joko laskulla tai osamaksulla. S-verkkokauppatilin hakijan täytyy olla asiakasomistaja, vähintään 20-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva ja suomalaisen osoitteen omaava henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. S-verkkokauppatilille tilatuista tuotteista lähetetään lasku, joka voidaan maksaa kokonaan tai vähittäissumman verran. Mahdolliset toimituskulut lisätään loppusummaan. Jos tuotteet halutaan postikuluitta, on toimitustavaksi valittava nouto joko myymälästä tai myymälässä sijaitsevasta Postin pakettiautomaatista. Prismassa myös toimituskuluista saadaan bonusta ja mahdollista maksutapaetua!

  Kirjat toimitetaan 3–6 arkipäivän sisällä tilauksesta, mutta toimitusajassa voi olla poikkeavuuksia saatavuuden takia. Jos tilauksessa on mukana kirjoja, joiden toimitusajat poikkeavat toisistaan, tilaus lähetetään useammassa erässä. Asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa, mikäli toimitusaika venyy kohtuuttoman pitkäksi. Myymälästä ja postiautomaatista noudon lisäksi tilaukset voidaan toimittaa suoraan kotiin tai Postin toimipisteeseen. Kaikilla tuotteilla on lain määräämä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka koskee käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kirjojen vaihdoissa ja palautuksissa on rajoituksia, joista voi kysellä tarkemmin Prisman asiakaspalvelusta, johon voidaan ottaa yhteyttä chat-palvelun kautta netissä tai sähköpostitse.

  Prisma kirjat lyhyesti

  • Prisma.fi tarjoaa fiktiivistä kirjallisuutta, elämäkertoja, harrastuskirjallisuutta, sanakirjoja, oppikirjoja ja paljon muuta.
  • Osa kirjoista on saatavilla ainoastaan verkkokaupasta.
  • Netistä tilatut tuotteet maksetaan verkkomaksuna, luottokortilla, S-Etukortilla tai S-verkkokauppatilin kautta joko laskulla tai osamaksulla.
  • Toimitustavat ovat myymälästä tai postiautomaatista nouto, kotiinkuljetus tai Postin toimipisteeseen toimittaminen.
  • Kirjojen toimitus kestää keskimäärin 3–6 päivää, mutta se voi venyä kirjojen saatavuuden takia, ja asiakkaalla onkin oikeus perua kauppa kohtuuttomaksi venyneen toimitusajan vuoksi.
  • Prisma.fi:n ostoksista saadaan aina bonusta ja mahdollisesti myös maksutapaetua.  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Haluaisin tarjota kirjoittamaani kirjaa Prismalle myyntiin. Miten saan yhteyttä kirjaostoista vastaavaan henkilöön t. Kauko

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun