Elisa Kirja

Elisa Kirja e-kirjakauppa

(5)
4.0 5 5 1
 • Kattava yli 6000 e-kirjan valikoima
 • Myös digitaalisia äänikirjoja
 • Kaikki tuotteet saa koneelle, tablettiin tai puhelimeen heti maksun jälkeen
 • Edulliset hinnat

  Elisa Kirja on e-kirjoihin erikoistunut Elisan julkaisema verkkokauppa ja lukusovellus. Voit lukea digitaalisia kirjoja niin Ipadillä, kuin puhelimella tai kannettavalla. Sovellus toimii kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä. Elisa Kirja tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen ilmaiseksi satoja klassikoita, dekkareita ja tietokirjoja vapaaseen käyttöönsä.

   

  Elisa Kirja on ehdottomasti yksi suosituimmista Suomessa käytettävistä e-kirjasovelluksista. Sovelluksen käytettävyys on todella hyvä, sillä se on helppo ja yksinkertainen käyttää, se on sujuva ja liukuva. Esimerkiksi sivun kääntäminen ja kirjan selailu tapahtuu monin eri tavoin, kirjaan voi tehdä merkintöjä ja jättää merkkejä, taustavalon kirkkautta säätää, voit muuttaa kirjainkokoa sen mukaan mikä juuri sinulle sopii. Jokaisella käyttäjällä on Elisa Kirja sovelluksessa käytössään henkilökohtainen e-kirjasto, johon päivittyvät paitsi ilmaiset kirjat myös kaikki ostetut kirjat. Niin e-kirjat kuin äänikirjatkin.

   

  Elisa Kirjan kirjavalikoimassa on jo lähemmäs 10 000 e-kirjaa ja äänikirjaa. Siellä on rikosromaaneja, tietokirjoja, elämäntaito-oppaita, rakkausromaaneja, lastenkirjoja, elämäkertoja, kokkikirjoja, käsityökirjoja.... Erityisen kiinnostava on Elisa Kirjan tarjoama omakustannepalvelu. Tässä palvelussa kuka tahansa voi julkaista oman e-kirjan Elisa Kirjan sovelluksen kautta ja tienata sillä rahaa. Elisa Kirjan omakustannepalvelun kautta jo useat sadat tuoreet ja tunnetummat kirjailijat ovat julkaisseet oman kirjansa.

   

  Elisa Kirjan sovelluksessa maksetaan joko verkkopankissa tai luottokortilla. E-kirjan saa käyttöönsä heti maksun jälkeen, siksi sovellus on todella kätevä esimerkiksi reissussa. Kirjat eivät paina mitään, ne ovat aina mukana ja saatavilla puhelimessasi tai tabletillasi. Niitä voi lukea vaikka lentokoneessa ja ulkomailla sinulla on kokonainen suomenkielinen kirjasto ja kirjakauppa mukanasi! Myös äänikirjat, joita on kiva kuunnella esimerkiksi autolla ajellessa.

  Elisa Kirja tarjoukset ja alennuskoodit

  Uusille asiakkailleen Elisa Kirja tarjoaa tosiaan todella tuntuvan edun, antamalla ilmaiseksi luettavaksi satoja kirjoja vapaasti sähköisessä kirjastossa. Elisa Kirjan alennuksia ja tarjouksia kannattaa muutenkin seurata, sillä välillä todella suosittujakin kirjoja voi saada erittäin edullisesti. Esimerkiksi messujen, Helsingin Kirjamessujen ja muiden messujen aikaan myös Elisa Kirjassa on erittäin rahanarvoisia tarjouksia, kuten syksyn uutuuskirjoja alle viidellä eurolla!

   

  Muista hyödyntää Elisa Kirja alennuskoodit sekä parhaimmat tarjoukset. Ilmoitamme voimassa olevista koodeista ja tarjouksista tällä sivulla.

   

  Millaisia kokemuksia sinulla on Elisa Kirjasta? Mikä on toiminut hyvin ja mikä huonosti? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.


  Elisa Kirja liittyvät uutiset

  Joka toinen suomalainen toivoo kirjaa joululahjaksi
  Älä tuputa nuorelle vain kirjoja - kaikesta lukemisesta on hyötyä!

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Hei! Huomasimme "virheen" Robert Galbraithin äänikirjassa LEVOTON VERI. Siinä kerrotaan Robinin löytäneen timanttisormuksen josta sai tiedon miehensä uskottomuudesta. Kirjassa VALKOINEN KUOLEMA puhutaan timanttisesta korvakorusta. Onko käännös-, paino- vai lukuvirhe? Olemme kuunnelleet näitä kirjoja uudelleen ja uudelleen ihastuneina mielettömän hyvästä tekstistä! Kiitos taitavalle kääntäjälle ja Eero Saariselle sekä tietysti itse kirjailijalle.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun