Finlandia Kirja

Finlandia Kirja

214.4
(21)
 • Maailman suurin käytettyihin suomalaisiin kirjoihin erikoistunut antikvariaatti
 • Yli 130000 kirjaa sekä jo yli 25000 tyytyväistä asiakasta
 • Makstutavat: Verkkopankit, lasku, luottokortti, osamaksu, PayPal, Bitcoin
 • Toimitustavat: Posti, matkahuolto, paketttiautomaatti, kotiinkuljetus, nouto

  Finlandia Kirja on Suomen suurin ja mahdollisesti Pohjoismaiden suurin antikvariaatti netissä. Finlandia Kirjan valikoimissa on tuhansia ja tuhansia vanhoja ja uudempiakin kirjoja, jopa 130 000 nimikettä, sarjakuvia, lehtiä sekä harvinaisempia keräilykirjoja ja -tuotteita. Finlandia Kirja on helppo ja nopea käyttää, todella nykyaikainen divari.

   

  Finlandia Kirja on yhtä toimiva ja käytännöllinen kuin mikä tahansa nettikirjakauppa, siellä vain myydään enimmäkseen käytettyjä kirjoja. Finlandia Kirja nettidivari on panostanut nettisivujensa hakukäytäntöihin, päivittämiseen sekä varastointiin. Finlandia Kirjan kanssa ei siis ole sitä ongelmaa, että ostamaasi kirjaa ei yhtäkkiä löydykään hyllystä. Kokonaisia kirjasarjoja tai erityispainoksia voit kysellä myös suoraan soittamalla asiakaspalveluun.

   

  Finlandia Kirjan tuotevalikoimasta voit hakea kirjaa asiasanalla tai aihepiireittäin, esimerkiksi uskonnolliset lastenkirjat tai tietokirjallisuus, filosofia, rakkausromaanit... Tai sitten voit hakea teoksen nimellä tai kirjailijan nimellä. Finlandia Kirjan kirjat on hinnoiteltu tarkasti niin, että hintatasossa on huomioitu kaikkien muidenkin Suomessa netissä toimivien divarien hinnat. Kirjat luokitellaan kunnon mukaan ja kunto toki vaikuttaa myös hintaan. Selvästi nettidivarit ovat tasanneet käytettyjen kirjojen hintoja koko maassa.

   

  Finlandia Kirja on omalta osaltaan vienyt käytettyjen kirjojen ostamisen netistä ihan uudelle nykyaikaiselle tasolle. Hakukäytännöt ja luotettavuus ovat samalla tasolla kuin uusienkin kirjojen kaupassa. Myös maksutavat ovat tässä nettidivarissa nykyaikaiset ja monipuoliset. Antikvariaatissa voi maksaa tavallisesti verkkopankissa, luottokorteilla, Paypalilla, osamaksulla tai laskulla. Tuotteet lähetetään nopeasti ja huolellisesti pakattuna postin kautta kotiin, toimituskulutkaan eivät päätä huimaa. Voit tilata kirjat myös pakettiautomaattiin tai hakea Finlandia Kirjan noutolaatikosta Orimattilasta.

   

  Onko sinulla kokemuksia Finlandia Kirjasta? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella ja näin autat muita netin kuluttajia valitsemaan luotettavia ja toimivia verkkokauppoja ja kauppoja puolestaan kehittämään toimintaansa entistä paremmaksi.

   


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Wislöff Levähtäkää vähän
  Mikäli saatte kahden viikon kuluessa tuon kirjan myyntiin, tilaan sen. Ystävällisin terveisi, Raili Törmä
  Kirsti
  Hyvin ystävällistä ja nopeaa palvelua, ei tarvinnut odotella viikkokausia vastauksia sähköpostiin, toisin kuin monessa muussa kirjakaupassa nykyään.
  Maria
  Kirjat olivat luvatussa kunnossa, jopa ehkä parempiakin kunnoltaan, ja tulivat perille seuraavana päivänä tilauksesta. Myös kysymyksiin vastattiin nopeasti.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun