Antikvaari.fi

Antikvaari.fi

3.0 11 5 1
 • Käytettyjä kirjoja yli 400000
 • Kätevä pikahaku
 • Edulliset hinnat

  Antikvaari on uusi ja moderni kauppasaitti käytetyille ja uusille kirjoille. Kirjaverkon kautta pienetkin divarit ja antikvariaatit saavat kirjansa myyntiin nettiin ja suuren yleisön saataville. Lukijoille taas Kirjaverkon palvelut tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä käsiksi antikvariaattien hyllyissä pölyttyviin vanhoihin herkkupaloihin.

   

  Kirjaverkon kautta on saatavilla jo uli 400 000 kirjaa! Sivustolla on helppoa ja nopeaa tehdä hakuja aihealueeen kirjailijan, kirjan tai kirjasarjan perusteella. Verkkokaupassa on niin muutaman vuoden vanhoja kirjoja kuin kymmenien vuosien takaisia harvinaisuuksia. Esimerkiksi viime vuosien takaisista suosituimmista kotimaisista ja ulkomaisista romaaneista löytyy edullisia pokkareita, jotka ovat erinomaisia esimerkiksi matkoille, tuliaisiksi ja miksei vaikka lahjoiksi.

  Löydä etsimäsi kirja netistä

  Kirjaverkon sivustolla voi hakea aihealueen perusteella, esimerkiksi historia, uskonnot, filosonia, tekniikka, politiikka, sisustus, lehdet, kaunokirjallisuus... Voit katsoa myös Kirjaverkon suosituimmat kirjat, joista voi tietyti poimia ideoita lahjakirjoista. Suosituimmissa kirjoissa on väistämättä hyviä lukuromaaneja. Niitä voi käyttää myös itselle kirjavinkkeinä.

   

  Todella kätevä hakutoiminto on Kirjaverkon kokoamat kirjasarjat. Sieltä löytyvät niin Keltainen kirjasto, erilaiset lasten kirjasarjat, nuorten kirjasarjat, fantasiasarjat kuten Harry Potterit, Kalle Päätalon tuotanto kirjasarjoittain... Näin on myös kätevä löytää omasta kirjasarjastaan puuttuvia kirjoja mikäli kerää tiettyä kirjasarjaa omaan kirjahyllyynsä.

  Kirjojen tilaaminen ja maksaminen

  Mikäli Kirjaverkosta ei löydy haluamaasi kirjaa, voit myös yrittää tilata en itsellesi. Kirjaverkosta vastataan onko kirjaa saatavilla. Kirja maksetaan myöhemmin laskulla. Tilauksissa kirjojen toimitus riippuu tuotteesta, se voi olla esimerkiksi 2-3 viikkoa, kun normaalisti kirjat toimitetaan jo muutamassa päivässä.

   

  Mikäli kirja on antikvariaatin varastossa, kirja maksetaan samantien verkkokaupassa. Kirja toimitetaan 3-5 arkipäivässä.

  Edulliset hinnat

  Antikvaari.fi auttaa kilpailuttamaan divarien kirjojen hinnat. Siellä nimittäin voi olla samaa kirjaa eri antikvariaateista ja mikäli eri kaupoissa on ihan eri hinnat, se näkyy nopeasti vertailussa. Systeemi tiputtaa väistämättä kirjojen hintoja, mikä on tietysti kuluttajan etu.

  Oletko ostanut kirjoja Kirjaverkosta? Millaisia kokemuksia sinulla on tässä kaupassa asioinnista? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Sivut toimivat huonosti - miksi maailmassa tämä uudistus kun aikaisemmin ei mitään vikaa
  Haku toimii huonosti, varsinkin pikahaku. Sivu voi jumittaa minuuttikaupalla haun yhteydessä. Siihen nähden miten paljon kirjoja on, esimerkiksi kaunokirjallisuuskirjat on kategorisoitu todella huonosti. Epäonnistunut kategorisointi pakottaa käyttämään hakua, mikä ei toimi kunnolla, eli mieluummin siirryn asiakkaaksi muualle.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun