Storytel

Storytel

(3)
4.3 3 5 1
 • Ilmainen 14 vrk kokeilujakso
 • Kuukausimaksu 16,99€
 • Kielet suomi, ruotsi ja englanti

  Storytel alennuskoodit

  Kokeile ilmaiseksi 14 päivää

  Storytel on ääni- ja e-kirjojen Spotify, jossa saa kuukausimaksulla lukea ja kuunnella niin paljon kuin haluaa. Kirjoja voi ladata rajoittamattomasti myös omalle laitteelle, jolloin niitä on mahdollista lukea myös offline-tilassa. Storytelin kuukausimaksu on 16,99€, ja uusille asiakkaille tarjotaan 14 vuorokauden kokeiluaika ilmaiseksi. Huomioi, että kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena ilman erillistä ilmoitusta.

   

  Storytel perustettiin Ruotsissa jo vuonna 2005, mutta Suomen markkinoille se saapui vuonna 2016. Suomen ja Ruotsin lisäksi Storytel toimii Norjan, Tanskan, Hollannin ja Puolan markkinoilla. Suomen versiosta kirjoja löytyy suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

  Storytelin äänikirjat saatavilla missä tahansa

  Äänikirjojen suosio on viime vuosina lähtenyt hurjaan nousuun. Eikä ihme, sillä omalta älypuhelimelta niitä on todella helppo ja kätevä kuunnella missä tahansa: junassa, autossa, raitiovaunussa, lentokoneessa, kotona siivotessa, lenkillä, puutarhahommissa... Äänikirjat kuunnellaan käyttäen Storytelin omaa sovellusta, joka löytyy kaikille älylaitteille ilmaiseksi.

   

  Storyteliltä on piakkoin tulossa myös oma lukulaite, joka mahdollistaa e-kirjan lukemisen ilman että silmät rasittuvat. Laitteelta lukeminen vastaa lähes paperisen kirjan lukukokemusta, sillä näytössä ei ole valoa. Näin e-kirjan lukeminen onnistuu myös ulkona suorassa auringonpaisteessa. Toistaiseksi Storytel Reader lukulaitteessa ei ole audiotoimintoja, joten äänikirjat täytyy edelleen kuunnella älylaitteelta.

  Kirjoja dekkareista lasten satukirjoihin

  Storytelin kirjavalikoima on laaja: sieltä löytyy dekkareita, rakkausromaaneja, Harlequineja, lääkäriromaaneja, historiallisia romaaneja, tietokirjoja, runoja, klassikoita, elämäkertoja, erotiikkaa, fantasiaa, scifiä, novelleja, jännityskirjoja, historiakirjoja, talousteoksia, elämäntaito-oppaita, nuortenkirjoja, lasten satukirjoja... Näitä kaikkia löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

   

  Tällä hetkellä suosittuja kirjoja ovat Harry Potterit, Reijo Mäen, Jarkko Sipilän ja Marko Kilvet dekkarit, lukuisten tunnettujen suomalaiskirjailijoiden teoksia, kuten Virpi Hämeen-Anttilan, Eppu Nuotion, Henriikka Rönkkösen uusimmat teokset. Käännöskirjallisuutta löytyy valtavasti, ja näistä suosittuja ovat kevyet kesälukemiset, kuten Anne Tylerin, Marian Keyesin ja Sophie Kinsellan hauskat rakkausromaanit.

   

  Lapsille ja nuorille Storyteli tarjoaa uusia uutuuksia ja vanhempia klassikoita. Lasten satukirjoja on e-kirjoina ja äänikirjoina, joten Storytelistä voi sekä kuunnella että lukea iltasadut. Erityisesti matkoilla ja ulkomailla Storytelin palvelu lapsille voi olla olennainen tapa rauhoittaa iltaisin tilanne ja saada lapset tuntemaan olonsa kotoisaksi kaukanakin kotoa.

  Kokeile ilmaiseksi Storyteliä

  Storytelin palvelua voi kokeilla ilmaisesti 14 vuorokautta. Kaikki palvelun teokset ja kirjat ovat käytettävissä tuon ajan. Ilmaiseen jaksoon kirjautuessa annetaan kuitenkin omat luottokorttitiedot, jolloin normaalihintainen laskutus alkaa samantien kokeilujakson päätyttyä ilman erillistä ilmoitusta. Tämä kannattaa muistaa, mikäli jakson aikana huomaa, ettei palvelu vastaa odotuksia eikä halua jatkaa. Kokeilujakson voi perua kirjautumalla Storytelin nettisivuille ja perumalla tilauksen sieltä.

   

  Oletko jo kokeillut Storyteliä? Millainen kokemus oli? Jatkoitko tilausta ja oletko kenties edelleen palvelun käyttäjä? Millaisia kirjoja mieluiten luet palvelusta tai kuuntelet? Kerro kokemuksesi muille netin käyttäjille tällä sivulla.


  Storytel liittyvät uutiset

  Storytel vai Bookbeat - katso vertailu

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Storytel ollut nyt 3 viikkoa käytössä ja neljäs äänikirja nyt menossa. Puhelimesta laitan kuulumaan aina rauhallisen hetken tultua. Myös autossa tulee kuunneltua. Tämä sivusto todella toimii ja kokemus on ollut sen verran positiivinen, että olin valmis maksamaan ainakin 1 kuukauden maksun. Storytel jatkaa ääänikirjaa aina siitä kohtaa mihin on jäänyt ja kirjahylly on kätevä. Niin kevyttä vaan kuunnella äänikirjaa verrattuna lukemiseen! Sopii päätetyötätekevälle, kun lukee ja tuijottaa ruutua muutenkin liikaa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun