BookBeat

BookBeat äänikirjat ja e-kirjat

(2)
4.5 2 5 1
 • Kokeile ilmaiseksi 2 viikkoa
 • Kuukausimaksu 16,90€

  BookBeat alennuskoodit

  Kokeile maksutta 2 viikkoa!

  Bookbeat on uuden sukupolven kirjahylly, josta voi lukea ja kuunnella rajoituksetta kirjoja kiinteällä 16,90€ kuukausimaksulla. Bookbeatin toimintaperiaate on kuin Spotifyssä, eli kirjaa ei osteta itselle, vaan ainoastaan oikeus käyttää Bookbeat kirjahyllyä vapaasti. Bookbeat vapauttaa kirjojen lukemisen ja kuuntelun ihan uudelle tasolle, joka ei ole sidottu omistamiseen eikä konkreettisen kirjan palauttamiseen kirjastoon.

   

  Bookbeat perustettiin Ruotsissa vuonna 2015. Bookbeat on osa valtavaa mediatalo ja kustantamo Bonnier Booksia, jolla on jo puolen vuosisadan kokemus tarinoiden kertomisesta ja julkaisemisesta. Bookbeat kehitettiin vastaamaan muuttuneita lukemistarpeita sekä tarinoiden kuluttamista.

  Kokeile ilmaiseksi kaksi viikkoa

  Bookbeatia voit kokeilla ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan. Tänä aikana voit selailla, lukea ja kuunnella kaikkia Bookbeatin kirjahyllystä löytyviä kirjoja niin paljon kuin haluat. Kokeilujakso muuttuu automaattisesti normaalitilaukseksi, joten mikäli et halua jatkaa tilausta, muista perua ennen kokeilujakson päättymistä.

   

  Kuukausimaksu maksetaan joka kuukausi, eikä asiakas sitoudu mihinkään tilausjaksoihin tai aikoihin. Voit lopettaa palvelun milloin tahansa itse haluat, jolloin palvelu sulkeutuu osaltasi laskutusjakson loppuun.

  Bookbeatin kirjoissa tietokirjoista klassikoihin

  Bookbeatin kirjavalikoima on monipuolinen: kotimaisia klassikoita, romaaniuutuuksia, runoja, näytelmiä, esseita, elämäntaito-oppaita, elämäkertoja, fantasiaa, scifiä, tietokirjoja, historiallisia romaaneja, Harlequineja ja muuta rakkausviihdettä, erotiikkaa, nuorten kirjoja, lastenkirjoja, dekkareita, jännitys- ja kauhukirjoja, taloustietokirjoja, tietokirjoja... Suosikeista löytyy niin suomalaista kirjallisuutta kuin ulkomaista käännökirjallisuutta. Lisäksi ruotsin ja englanninkieliset kirjahyllyt ovat toki suomalaisten käyttäjien vapaassa käytössä.

   

  Tällä hetkellä palvelun suosituimpia kirjoja ovat esimerkiksi Mika Waltarin klassikot, Harry Potterit, useiden suomalaisten huippudekkaristien teokset, Aki Hintsan Voittamisen anatomia, erilaiset hyvinvointioppaat, elämäkerrat suomalaisista urheilijoista ja poliitikoista... Valikoima on laaja, kannattaa selailla huolella ennen kirjautumista ja arvioida löytyykö sieltä lukemista.

  Bookbeatista kesälukemista

  Bookbeatista löytyy paljon kevyttä kesälukemista, esimerkiksi feelgood hauskoja rakkausromaaneja, joissa sattuu ja tapahtuu. Näitä löytyy esimerkiksi Anne Tyleriltä, Sophie Kinsellalta ja Marian Keyesiltä. Suosittua kevyttä kesäromantiikkaa tarjoavat myös kotimaiset historialliset romaakirjailijat, kuten Kristiina Vuori ja Kaari Utrio.

   

  Kaipaamme käyttäjien kokemuksia Bookbeatista. Mihin olin tyytyväinen ja missä kaipasit parannusta? Löytyikö lukemista, millaisia kirjoja kaipaat valikoimaan? Kerro kokemuksesi meille tällä sivulla.
  BookBeat liittyvät uutiset

  Storytel vai Bookbeat - katso vertailu

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun