Readme

Readme

(2)
4.0 2 5 1
  • Erikoistunut tieto- ja lastenkirjoihin
  • Hyviä tarjouksia
  • Yli 50€ ostoksissa toimituskulut ilmaiseksi
  • Toimituskulut 2,90-5,90€

Readme on kotimainen kirjakauppa netissä sekä kustantaja, joka tätä nykyä on osa Bonnieria. Readme on erikoistunut tieto- ja lastenkirjallisuuteen. Readme keskittyy pääasiassa ulkomaisten myyntimenestysten ja tunnettujen brändien kustantamiseen, mutta toki kustannettavien kirjojen joukossa on myös suuri määrä kotimaisia uutuuksia. Kaikki Readme kustannusyhtiön kirjat löytyvät parhaiten verkkokaupasta, mutta myös kivijalkaliikkeissä sekä marketeissa myydään yhtiön kustantamia kirjoja.

 

Readme kirjat maksetaan nettikaupassa saman tien ja kirjat lähetetään joko suoraan kotiin tai Postin tai Schenkerin toimipisteeseen. Yli 50 euron ostoksiin saa aina ilmaisen toimituksen, mutta tätä pienemmissä ostoksissa toimituskulut alkaen 2,90 euroa riippuen toimitustavasta. Kirjoissa on aina 14 päivän palautusoikeus, mikäli tuote on uudenveroinen ja kunnossa.

Readme tietokirjat

Readmen erikoisalaa ovat tietokirjat kaikilta aloista. Kustantajan kirjahyllyistä löytyy esimerkiksi laajasti keittokirjoja, sienikirjoja ja muita metsä- ja luontoaiheisia kirjoja, kirjoja lemmikkieläimistä ja niiden kanssa toimimisesta, harrastuksiin liittyviä tietokirjoja, elämänhallintaan, liikuntaan, joogaan, omien unelmien toteuttamiseen liittyviä kirjoja. Historiankirjoja, elämäkertoja, puutarha, sotakirjoja, kädentaitoihin ja sisustukseen liittyviä kirjoja. Kirjoja on myös matkailun alalta sekä yrityksiin, yrityskulttuuriin sekä markkinointiin ja itsensä tsemppaamiseen.

 

Readme tietokirjat pyrkivät aina vastaamaan yleisesti esillä oleviin trendeihin ja tarpeisiin. Esimerkiksi juuri nyt tulossa on metsään ja metsän hoitaviin ominaisuuksiin liittyviä kirjoja, elämänhallintaa ja elämän leppoistusta tukevia teoksia. Keittokirjat ja ruokaan keskittyvät kirjat kiinnostavat aina, mutta tällä hetkellä trendikästä on esimerkiksi vauvojen sormiruokailu, josta on tulossa kirja.

Lastekirjat Readme kustantamosta

Lastenkirjat ovat myös Readme erikoisalaa. Kirjoja on ihan pienille 0-5 vuotiaille lapsille, jotka nauttivat suurista värikkäistä kuvista, kurkisteluaukoista ja muista härpäkkeistä kirjoissa. Satukirjoja ja satukirjakokoelmia kustannetaan jatkuvasti uusia, niin vanhoista klassikoista kuin uutuuksistakin. Readme ei keskity satukirjasarjoihin vaan kustantaa mieluummin kokoelmia.

 

Lasten ja nuorten kirjoissa on paljon harrastuksiin ja muihin asioihin liittyviä tietokirjoja, kuten Fortnite tai Minecraft pelien pelikirjoja, Lego-rakenteluoppaita ja nuorille tarkoitettu eläin- ja lemmikkikirjoja.

Kirjat netistä

Readme.fi on siis Readme kustantamon oma verkkokauppa, jossa yhtiön kuntantamien kirjojen valikoima on todella laaja, laajempi kuin muualla. Readme.fi verkkokaupassa on myös hyviä alennuksia ja tarjouksia. Kannattaa seurata myös nettikaupan mainontaa, josko se tarjoaisi myös esimerkiksi alennuskoodeja.

 

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun