Nextory

Nextory e-kirjat & äänikirjat puhelimeen ja tablettiin

(2)
4.5 2 5 1
  • Lue e-kirjoja ja kuuntele äänikirjoja rajattomasti yhdellä kuukausimaksulla
  • Sovellukset iPhonelle, iPadiin ja Androdille
  • Kirjat ladattavissa myös offline tilaan
  • Markkinoiden edullisin palvelu
  • Ei yhtä kattava kuin Storytel tai Bookbeat

Nextory äänikirja ja e-kirja palvelu lanseerattiin Ruotsissa vuonna 2013 nimellä E2GO ja yritys tarjosi Ruotsissa ensimmäisenä äänikirjoja sekä e-kirjoja Unlimited-palveluna. Nextory laajensi toimintansa Suomeen vuonna 2018 ja tällä hetkellä palvelusta löytyy tuhansia kirjoja suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Äänikirjojen ja E-kirjojen käyttö on Nextory- palvelussa rajatonta kuukausimaksua vastaan. Tällä hetkellä Nextoryssä on kolme eri maksutasoa, joista asiakas voi valita itselleen sopivan. Uudet asiakkaat saavat 14 päivän ilmaisen tutustumisjakson palveluun. Palvelun voi perua milloin vain ja peruutus astuu heti voimaan.

Nextory äänikirja- sekä e-kirjapalvelu alkaen 13,99€/ kuukaudessa

Edullisin palvelu on Nextoryn Hopea-taso, jossa kirja-uutuudet tulevat kuunneltaviksi ja luettaviksi 6 kuukauden viiveellä. Hinta on 13,99€ kuukaudessa ilmaisen tutustumisjakson jälkeen. Hopea-taso sopii hyvin lukijoille, jotka eivät halua maksaa ylimääräistä uusimpien kirjojen lukemisesta tai kuuntelemisesta. Hopea-tasossa on mukana 80% palvelun kirjoista. Suosituin taso on Nextoryn mukaan kuitenkin Kulta-taso, jossa asiakas saa kaikki palvelun äänikirjat ja e-kirjat luettaviksi ajantasaisesti. Kulta-tason hinta on 16,99€ kuukaudessa. 

Perheille on räätälöity Nextoryn perhe-paketti, missä käyttäjiä voi olla 2,3 tai 4. Kahden hengen paketti maksaa kuukaudessa 19,99€, kolmen eri profiilin luominen 23,99€ kuukaudessa ja neljän hengen palvelu 27,99€ kuukaudessa. Profiilin voi määritellä aikuiseksi tai lapseksi ja esimerkiksi lasten profiilissa näkyy ainoastaan lapsille suunnattuja kirjoja. Perhe-paketeissa on mukana koko Nextoryn valikoima. 

Miten aloittaa Nextoryn käyttö?

Nextory toimii niin, että asiakas rekisteröityy Nextoryn verkkosivuilla, jonka jälkeen hän lataa App Storesta tai Google Playsta itselleen sovelluksen kännykkään tai tabletille. Sovellus on yhteensopiva sekä iOS:n että Androidin kanssa. Sovellus tallentaa automaattisesti aina kirjan, joka on asiakkaalla kuuntelussa, jonka jälkeen asiakas voi kuunnella tai lukea kirjaa myös ilman verkkoyhteyttä. Tämä on kätevä ominaisuus esimerkiksi lentokoneessa tai ulkomailla. Kun kirja on luettu se kannattaa siirtää pois keskeneräisistä kirjoista, jolloin se ei enää vie tilaa laitteelta. Henkilökohtaiset suositukset tai erilaiset kirjalistat voivat tarjota apua, kun etsii itselleen mielekästä lukemista. Asiakas voi myös hakea kirjoja nimen tai kirjailijan mukaan. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaan maksutiedot tallennetaan, jolloin asiakas voi jatkaa suoraan tilausta ilmaisen tutustumisjakson jälkeen. Asiakkaan tulee peruuttaa tilaus tutustumisjakson aikana, mikäli hän ei halua jatkaa tilausta.

Nextoryn ilmainen asiakaspalvelu vastaa kyselyihin

Nextoryn asiakaspalvelun numero on 09 34873055. Puhelinvaihteen aukioloajat: Maanantai–perjantai: klo 10–15. Asiakaspalvelu on maksutonta. Sähköpostiin vastataan maanantaista perjantaihin osoitteessa: asiakaspalvelu@nextory.fi

 


Nextory liittyvät uutiset

Nextory haastaa Storytelin ja Bookbeatin

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Ilmaisen tutustumisjakson jälkeen sain Nextory-palvelusta vielä paremman tarjouksen, joka sai jäämään myös kestotilaajaksi. Kaikin puolin hyvä palvelu. Olen tyytyväinen käyttäjä.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun