Akateeminen kirjakauppa

Akateeminen kirjakauppa

(7)
3.4 7 5 1
 • Nopeat toimitukset muutamassa päivässä
 • Ilmaiset toimitukset myymälään (norm. 2,90€)
 • Maksutapoina luottokortit, verkkopankit ja lasku
 • Laaja 10 miljoonan kirjan valikoima

  Akateemisen kirjakaupan nettikauppa on lopettanut toimintansa. Akateeminen Kirjakauppa palvelee jatkossa enää kivijalkamyymälöissään.

   

  Yli 120-vuotias Akateeminen Kirjakauppa on nykyisin osa Stockmann Groupia. Akateemisen Kirjakaupan mottona on läpi sen historian ollut olla sivistyslaitos, jossa kirjanystävät kohtaavat toisensa korkeatasoisen palvelun, uusimman suomalaisen kirjallisuuden ja tiedekirjojen parissa. Myös alkuperäistä ulkomaista kirjallisuutta tulee olla paljon tarjolla. Tämä Akateemisen Kirjakaupan perustajien alkuperäinen ajatus toteutuu yhä tänäkin päivänä, myymälöiden lisäksi myös Akateemisen Kirjakaupan verkkokaupassa, joka tuo Akateemisen koko valtavan kirjatarjonnan kaikkien suomalaisten ulottuville asuinpaikasta riippumatta.

  Akateemisen Kirjakaupan verkkokaupan valikoimissa on 10 miljoonaa kirjaa, 10.000 eri kustantajalta ja 30 eri kielellä. Erityisesti ruotsinkielisen kirjallisuuden tarjoajana Akateeminen Kirjakauppa on Suomen ylivoimainen ykkönen. Lisäksi Akateeminen tarjoaa Suomen suurimman valikoiman englannin- ja muunkielistä kirjallisuutta, oli sitten kysymys viimeisimmistä jännityskirjoista pokkarimuodossa, yliopiston kurssikirjasta tai korkeatasoisesta taidekirjasta. Tästä uskomattomasta valikoimasta sinäkin teet varmasti lukemattomia löytöjä.

  Verkkokauppa palvelee sinua osoitteessa akateeminen.com. Verkkokaupasta voit tilata tuotteita myös ilman rekisteröitymistä, mutta vain rekisteröitymällä saat tiettyjä etuja käyttöösi. Parhaat edut saat käyttöösi liittymällä Stockmannin kanta-asiakkaaksi, jolloin verkkokaupan kirjaostot kerryttävät ostokertymää ja saat tuotteet kanta-asiakashintaan. Luonnollisesti Stockmannin kanta-asiakaskorttia voit käyttää myös muissa Stockmannin myymälöissä. Kanta-asiakkaaksi voit rekisteröityä myös verkkokaupan sivujen kautta. Toisinaan Akateemisessa kirjakaupassa on tarjolla myös alennuskoodeja ja tarjouksia, joiden avulla on mahdollista saada lisäsäästöjä.

  Akateemisen Kirjakaupan verkkokauppa palvelee kaikkia kirjojen ystäviä koko Suomessa. Sinulla on käytössäsi Akateemisen uskomattoman laaja valikoima asuinpaikastasi riippumatta ja verkkokauppa voit käyttää milloin tahansa sinulla on aikaa. Nettikeskustelujen perusteella useilla on hyviä kokemuksia Akateemisesta Kirjakaupasta. Verkkokauppa on aina auki, etkä ole sidottu perinteisten myymälöiden aukioloaikoihin. voit tehdä tilauksia juuri sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Verkkokaupan kautta voit tilata myös oppikirjat, eri alojen tietokirjat, sanakirjat, lasten ja nuorten kirjat, kartat tai vaikkapa e-kirjat suomalaisen ja ulkomaisen kaunokirjallisuuden lisäksi. Akateeminen Kirjakauppa palvelee suomalaisia kirjanystäviä yli 120 vuoden kokemuksella. Laaja valikoima ja korkeatasoinen asiakaspalvelu ovat olleet sen tunnusmerkkejä jo vuodesta 1893 saakka, ja alkuperäinen ajatus kirjakaupasta kansan sivistyslaitoksena pitää edelleen paikkansa.

  Tilaaminen Akateemisen Kirjakaupan verkkokaupasta on yksinkertaista, nopeaa ja turvallista. Voit hakea haluamaasi tuotetta kirjoittamalla kirjan nimen tai aihealueen sivun ylälaidan Etsi -kenttään. Voit myös tarkentaa hakua kirjoittamalla kirjan nimen, kirjailijan nimen, IBAN numeron tai vapaan tekstihaun, joka liittyy haettuun kirjaan. Kirjoja on mahdollista hakea myös eri tuotekategorioiden avulla kuten tietokirjat, jännityskirjat, oppikirjat ja niin edelleen. Hakua rajaamalla löydät nopeasti toivomasi tuotteet verkkokaupan valtavasta tarjonnasta. Voit halutessasi toki selailla kategorioita myös ilman hakua tutustuen laajemmin tarjontaan. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja valitse maksutapa. Tule tutustumaan kanta-asiakasetuihin sekä löytönurkan edullisia kirjalöytöihin Akateemisessa nettikaupassa!

  Maksutapoina Akateemisen Kirjakaupan verkkokaupassa voit käyttää kotimaisten pankkien verkkopankkeja, Visa, Mastercard ja Visa Electron kortteja. Kanta-asiakkaana voit maksaa tilauksesi myös laskulla, jolla ostoksille saat jopa 14 päivää korotonta maksuaikaa. Tilaukset toimitetaan postitse sinun kotia lähinnä sijaitsevaan postin toimipaikkaan. Voit noutaa tuotteet myös lähimmästä Akateemisen Kirjakaupan myymälästä. Noutotilaukset maksetaan myymälän kassalla. Tilauksen toimituskulut ovat 2,90 €/tilaus. Noutotilauksista ei peritä toimitusmaksua.

  Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on normaali kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka ovat täysin uudenveroisia ja myyntikelpoisia. Sinetöityjen tuotteiden, kuten pelien, musiikin ja tietokoneohjelmien, sinettien tulee olla ehjiä palautustapauksessa. Voit palauttaa tuotteet maksutta postitse verkkokaupan sivulta löytyvään osoitteeseen. Tarvitessasi henkilökohtaista palvelua tai jos sinulla on kysyttävää tilaukseesi liittyen, voit ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse.

  Lyhyesti

  • Akateemisen Kirjakaupan toimitukset hoidetaan postitse koko Suomeen muutaman päivän kuluessa, tai tilauksen voi noutaa Akateemisen Kirjakaupan myymälästä.
  • Maksutapoina toimivat kotimaisten pankkien verkkopankit tai luottokortit sekä kanta-asiakkailla myös lasku.
  • Toimituskulut ovat 2,90 €/tilaus, mutta noudettaessa myymälästä toimituskuluja ei peritä.

   
  Akateeminen kirjakauppa liittyvät uutiset

  Äänikirjat nostivat kirja-alan uuteen nousuun

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Olisin ostanut Portugalin oppikirjan. Tiedän, että sitä on saatavana kaupassa, mutta netistä mahdoton löytää, saati sitten ostaa. Ketä tämä palvelee? Siispä siirryin muualle tekemään ostokseni!
  En enää löydä verkkokauppaa lainkaan????
  Uudistuneiden sivujen myötä kirjojen haku netissä muuttunut vaikeaksi - kirjan tai kirjailijan nimellä ei löydy mitään, vaikka tiedän, että kyseistä kirjaa on Akateemisen valikoimissa (näin sitä monta kappaletta fyysisessä kirjakaupassa pari päivää sitten). Nyt tarkoituksenani oli vertailla eri liikkeiden hinta- ja toimitusaikoja, mutta Akateeminen taisi rajata itsensä ulos.
  Olen aina saanut hyvää palvelua, jopa erinomaista. Nyt tässä olisi oikea pähkinä purtavaksi:\\ Etsin suomenkielistä kirjaa, jossa on listattuna maailman historian tunnetuimmat naiset/tiedenaiset/merkittävimmät naiset. Oman muistini mukaan se ilmestyi samana vuonna, jolloin oli Suurin suomalainen -kysely. Ostin kirjan, tykkäsin ja hölmö lainasin sen enkä saanut koskaan takaisin. Nyt halusin lukea sen uudestaan eikä sitä ole hyllyissäni. Löytäisittekö sen? Tulisin heti hakemaan sen tai tilaisin postiin. Ystävällisin terveisin, Pirkko Partanen

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun