eLibris kirjakauppa

eLibris kirjakauppa

(4)
3.5 4 5 1
  • Erikoistunut e-kirjoihin ja äänikirjoihin
  • Kattavat maksutavat: luottokortit, verkkopankit ja Paypal
  • Ei toimituskuluja
  •  Ei palautusoikeutta

eLibris kirjakauppa on suomalainen e-kirjojen ja äänikirjojen myyntiin erikoistunut verkkokauppa. eLibris myy laajalla skaalalla sekä kotimaista että ulkomaista kirjallisuutta, klassikoista uutuuksiin. Täältä kaikki kirjanystävät löytävät sopivat kirjat e-kirjamuodossa luettaviksi. Kaunokirjallisuuden lisäksi eLibris kirjakaupan valikoimista löytyvät eri alojen tietokirjat, harrastekirjat, sarjakuvat, muut kirjat sekä e-kirjojen lukulaitteet. eLibris kirjakaupasta ostettuja kirjoja voi lukea kaikilla Suomessa myytävillä lukulaitteilla, tietokoneella, iPadilla ja iPhonella sekä Android laitteilla. Ainoastaan Amazonin Kindle ei sovi eLibriksestä hankittujen kirjojen lukemiseen, koska Amazon sallii vain omalla DRM:llaan suojattujen kirjojen lukemisen Kindlellä. Useimmat e-kirjat ovat pdf- tai epub-muotoisia tiedostoja, joita voi lukea esimerkiksi ilmaisilla Adobe Reader ja Adobe eBook reader ohjelmilla.

E-kirjojen avulla voit opiskella tai kerrata esim. tietoa harrastuksista tai kielistä tehden samalla jotain muuta kuten, kokkaillessasi, ulkoillessasi, ajaessasi autolla tai nukkuessasi. Monet opit tarttuvat päähäsi kuuleman perusteella ja voi auttaa sinua monien opintojen ja harrasteiden parissa. Kertaus on opintojen äiti - myös kielten opiskelussa.

E-kirjat ovatkin kätevä tapa lukea ja kuljettaa kirjoja mukana sellaisissakin tilanteissa, joissa tavallisten paperikirjojen käyttäminen olisi hankalaa. Kevyeen lukulaitteeseen saat ladattua paljon lukemista esimerkiksi matkalle ilman, että sinun täytyisi kantaa painavaa kirjakasaa mukanasi. Myös pitemmät työ- tai muut matkat junissa, busseissa tai lentokoneessa sujuvat mukavasti, kun mukana on luettavaa kätevän e-kirjan muodossa. Useimmat kirjanystävät rakastavat myös perinteisiä paperisia kirjojaan, mutta tietyissä tilanteissa e-kirja on perinteiseen kirjaan verrattuna huomattavasti kätevämpi ratkaisu. Myös äänikirjat ovat käytännöllinen vaihtoehto muillekin kuin näkövammaisille. Esimerkiksi monet lapset pitävät kovasti satujen ja muiden kirjojen kuuntelemisesta, äänikirja voikin toimia tietynlaisena lapsenvahtina antaen samalla iloa ja hyötyä lapsille. Hyvin valitun kirjan avulla lapset voivat oppia monia uusia asioita ja kehittää mielikuvitustaan jännittäviä tarinoita kuuntelemalla. Varsinkin pienemmille lapsille, jotka eivät vielä osaa itse lukea, äänikirjat avaavat tien rajattomaan ja mielenkiintoiseen kirjojen maailmaan. Kirjojen ahmimisikäisille e-kirjat ovat hyvä ja kevyt ratkaisu painavien ja tilaa vievien kirjapinojen sijaan. Pitkät automatkat tai lomamatkojen lennot sujuvat kuin huomaamatta jännittävää kirjaa lukulaitteelta lukiessa.

eLibris kirjakaupasta tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä kirjakaupan asiakkaaksi. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas rekisteröityy kuluttajana eLibris Median asiakasrekisteriin ilmoittaen nimensä ja muut pyydetyt tiedot. Samalla asiakas antaa suostumuksensa henkilötietojensa rekisteröimisestä eLibris Median asiakasrekisteriin. Asiakasrekisteri on luottamuksellinen eikä asiakastietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakkaan tulee noudattaa huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään ja huolehtia tarkasti, ettei kukaan ulkopuolinen pääse käyttämään hänen tiliään, koska hän on itse vastuussa asiakastilinsä tapahtumista.

Yhteydenpito eLibris kirjakaupan ja asiakkaan välillä tapahtuu pääasiassa sähköpostitse. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös verkkokaupan nettisivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Jos toivot yhteydenottoa puhelimitse, jätä pyyntösi asiakaspalveluun netistä löytyvällä lomakkeella. Tilauksen tehtyään asiakas sitoutuu tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

Ostokset verkkokaupassa voi maksaa suomalaisten pankkien verkkopankeilla tai luottokorteilla. Voit maksaa tilauksesi myös ennakkoon tilisiirrolla. Tilisiirrolla maksettu tilaus on voimassa kaksi viikkoa, 14 vrk. Mikäli suoritus ei ole saapunut eLibris kirjakaupan tilille tuossa ajassa, katsotaan tilaus peruutetuksi. eLibris lähettää tilauksesi heti maksuvahvistuksen saavuttua. Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun eLibris on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostilla. Ennen tilauksen toimitusta asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus tai osa siitä puhelimitse tai sähköpostitse. Tilaus katsotaan toimitetuksi, kun asiakkaalle on toimitettu tilaus tai ilmoitus siitä, että tuote on ladattavissa eLibris kirjakaupan sivuilta. Jos tuotteen lataus keskeytyy tai jostain syystä epäonnistuu, asiakasta pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun asian selvittämiseksi ja uuden tuotteen toimittamiseksi. E-kirjoilla ei toimituksen jälkeen ole palautusoikeutta.

Lyhyesti

  • eLibris on e-kirjojen ja äänikirjojen sekä lukulaitteiden myyntiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa.
  • eLibris toimittaa tilauksen heti maksuvahvistuksen saavuttua.
  • Maksutapoina toimivat verkkopankit, luottokortit sekä ennakkomaksu tilisiirrolla.
  • Tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua kaupan luonteesta johtuen, sillä toimitus tapahtuu netin kautta lataamalla.
  • E-kirjoja ei voi palauttaa toimituksen jälkeen.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

E-kirjat ovat ladattavissa heti maksun jälkeen. Jos asiakas ei jostain syystä onnistu lataamaan kirjaa, pyydämme heitä ottamaan yhteyttä asiakaspalvelumme jotta voimme antaa ohjeita kirjan lataamiseen. Yllä kirjoittanut asiakas ei valitettavasti ole ottanut yhteyttä, joten emme ole häntä voineet auttaa. Pyydämme ystävällisesti häntä ottamaan asiaskaspalveluumme yhteyttä jotta voimme antaa ohjeita kirjan lataamiseen.
tilasin e.kirjan muutama kuukausi sitten ollessani ulkomailla työkomennuksella. raha kelpasi mutta mitään vastinetta ei ole milloinkaan tullut. onneksi on kuitti ja korko kasvaa

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun