TOP 10 pokkarit

Pokkarit ovat monien kirjanystävien parhaita kavereita. Ne ovat kevyitä kuljettaa ja edullisia ostaa. Monet bestsellerkirjat ilmestyvät nopeasti myös pokkariversiona. Kaukana ovat ne ajat, kun pokkareilla käsitettiin lähinnä kaupan kassoilla myytävät romanttiset kirjat naisille tai jännitysdekkarit miehille. Erityisesti monet hyvät pokkaritarjoukset tyyliin 3 pokkaria 12 euroa, tai ota kaksi, maksa toisesta vain puolet, ovat lisänneet pokkarien ostamista.

Parhaimmat ja ostetuimmat pokkarit löydät näistä kirjakaupoista:

Yhteensä: 4 kirjakauppaa
Valitse kategoria
X
E-kirjat
Perinteiset kirjat
Äänikirjat CD:llä
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Keveinä ne ovat mukavaa matkalukemista, ja edulliset kirjat raaskii jättää vaikka lomakohteen hotelliin seuraavien lomalaisten iloksi, jos ei viitsi kantaa niitä takaisin kotiin. Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupan sivuilla julkaistaan Top 10 pokkarit listaa kulloinkin eniten myydyistä pokkareista. Siitä on mielenkiintoista katsoa minkälaisia pokkareita suomalaiset ostavat eniten ja tarkistaa löytyykö listalta joku mielenkiintoinen, itseltä vielä puuttuva kirja.

 

Parhaat pokkarit

Top 10 pokkarien lista on sekalainen ja vaihtelee tietenkin ihmisten ostokäyttäytymisen mukaan. Pokkariversiot kuuluisista bestsellereistä tai loma-ajat näkyvät yleensä niin ostettujen pokkarien määrissä kuin valikoimassakin. Dekkarit säilyvät jatkuvasti myydyimpien pokkareiden listalla, ne ovat juuri sopivaa kevyempää luettavaa lomamatkoilla tai vaikkapa työmatkoja piristämään. Päivittäin junassa tai linja-autossa työmatkansa tekevä kaipaa usein sopivaa ajankulua, etenkin jos matka on vähänkään pitempi.

Top 10 pokkareista löydät usein Pohjoismaisten dekkarikirjailijoiden teoksia; vahva ruotsalainen dekkariperinne elää vahvana ja kelpaa hyvin myös suomalaiselle lukijakunnalle. Toki suomalaiset suosikit löytyvät listalta yhtälailla. Pokkareista löytyy yhtä hyvin henkilöhistoriasta kertovia kirjoja vaikkapa kuuluisista urheilijoista, kuin elokuvien perusteella kirjoitettuja pokkareita tai kaunokirjallisten romaanien pokkaripainoksiakin. Pokkaripainoksia otetaan usein kevyemmistä lukuromaaneista ja jännitysromaaneista, mutta yhtä hyvin niistä saattaa löytää kirjallisuuden klassikkoteoksia tai ruokakirjoja. Pehmeäkantiset ja edulliset pokkarit taipuvat moneen, eikä niitä ole sidottu minkään tietyn kirjallisuuden lajityypin palvelijoiksi. Pino pokkareita kesämökin nurkassa, vaikka ne olisivat jo moneen kertaan luettujakin, pelastaa monta sadepäivää.

Top 10 pokkareista voit löytää yhtä hyvin suurten kansainvälisten kirjailijoiden, kuten Stephen Kingin tai Dan Brownin teosten pokkariversioita, novellikokoelmia, huumoria ja romaaneja dekkareiden ja romanttisten rakkauskertomusten lisäksi. Enää pokkareita ei pidetä toisen luokan kirjoina, tai muuta kirjallisuutta alemmassa arvossa, kuten ehkä joskus aikaisemmin saattoi tapahtua. Nykyään pokkarit ovat saavuttaneet salonkikelpoisuuden matkalukemisena ja muulloinkin, kun tarvitaan kevyitä ja pieneen tilaan meneviä kirjoja. Kansainvälisillä lentoasemilla on tarjolla suuret valikoimat pokkareita useilla kielillä lentomatkustajien ajankuluksi. Pienikokoinen ja kevyt kirja sujahtaa helposti vaikka taskuun tai naisten käsilaukkuun, ja sen saa hankittua yleensä muutamalla eurolla. Erinomainen tapa laajentaa myös kirjallisuuden tuntemustaan on hankkia sellaisia pokkareita, joita ei kovakantisina kirjoina tulisi välttämättä ostettua. Vilkaisemalla Suomalaisen kirjakaupan nettikaupan sivujen Top 10 pokkarilistaa näkee mitä pokkareita suomalaiset ostavat eniten juuri nyt. Yleensä listalla on useampia uusia dekkareita, useimmiten ruotsalaisia länsinaapurimme runsaasta tarjonnasta johtuen, paljon puhuttujen kansainvälisten kirjojen pokkaripainoksia, kuten vaikka Fifty Shades, ja muita ajankohtaisista aiheista ja kirjoista otettuja pokkaripainoksia. Pokkarit ovat loistava lisä kirjatarjontaan niiden helppouden takia ja lisäävät varmasti omalta osaltaan lukemista ja kirjallisuuden harrastusta. Aika moni vilkaisee ohi mennessään markettien tai kirjakauppojen pokkarihyllyt ja alelaarit, ja myös nettikirjakaupoista saa usein pokkareita tarjouksesta entistäkin edullisemmilla hinnoilla. Ei taida olla montaakaan paikkaa tai lukutilannetta, johon pokkari ei sopisi kaveriksi. Mielenkiintoista voi olla myös ostaa vieraskielisiä pokkareita kielen opetteluun ja vieraan kielen lukemisen parantamiseen. Lukemalla saa nopeasti parannettua kielitaitoaan ja lisättyä sanavarastoa.

Parhaat pokkarit tiivistetystiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun