Cheekin elämäkerta julkaistaan pian: "Saattaa sattuu ja hävettää"

Cheekin elämäkerta julkaistaan pian: "Saattaa sattuu ja hävettää"

18.08.2016

Saamme tietää Suomen suosituimmasta hiphop-räppäristä pian kaiken, sillä ensi kuussa Cheekin elämästä julkaistaan kirja. Elämäkerta on Cheekin omien sanojen mukaan "brutaalinen rehellinen", ja julkaisu jännittää artistia kovasti jo etukäteen.

Cheek on tehnyt kirjan eteen töitä jo puolitoista vuotta joka viikko yhdessä toimittaja ja pop-kriitikko Mikko Aaltosen kanssa, joka on kirjoittanut elämäkertakirjan JHT Musta lammas. Mikko Aaltonen on toiminut muun muassa Rumban päätoimittajana sekä Imagen kolumnistina. Kirja tulee myyntiin kirjakauppoihin 6. päivänä lokakuuta, ja sitä onkin samantien mahdollisuus tilata netistä kirjakaupoista. Kirjan kustantajana toimii Otava.

Elämäkerta on selvä jatkumo Cheekin, eli Jare Tiihosen, valitsemalla linjalla: jo edellisessä albumissaan Alpha Omega hän paljasti rehellisestä elämäänsä, sen varjoja ja valoja. Elämäkerta jatkaa samaa "brutaalinen rehellistä" linjaa. Artisti Cheek on aiemmin pitänyt tarkasti kiinni kulissistaan eikä ole paljastanut mitään henkilökohtaisesta elämästään julkisuudessa, lukuun ottamatta sitä, mitä hän sanoituksissaan kertoo. Pari vuotta sitten hän kuitenkin päätti kertoa kaiken kaunistelematta: kertoa kaiken, antaa itsestään kaiken kaunistelematta, kuten hän eräässä haastattelussa totesi. Alpha Omega on ensimmäinen osa tätä tarinaa, jota kirja jatkaa.

Instagram-postauksessaan Jare kertoo jännittävänsä kirjan julkaisua: se "saattaa sattuu ja hävettää". Kirjassa nimittäin paljastetaan asioita, joita vain ystävät ja perheenjäsenet tietävät. Kirjassa avataan keikkojen backstageja, tuntemuksia ennen albumien julkaisua ja fiiliksiä, joita kova nousukiito on nostattanut. "Se on kauhistuttavaa, mutta vapauttavaa", Jare kertoo.

Tilaa oma Musta lampaasi netin kirjakaupoista: https://www.kirjakaupat.fi/


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun