Tämän syksyn kirjamessuilla pohjoismaista kirjallisuutta ja kotimaisia tähtiä

Tämän syksyn kirjamessuilla pohjoismaista kirjallisuutta ja kotimaisia tähtiä

11.10.2016

Tämän vuoden Helsingin kirjamessuilla lokakuun lopussa nähdään paljon kotimaisia staroja varsinkin musiikin alalta. Teemana messuilla on Pohjoismainen kirjallisuus ja kulttuuri, joka näkyy sadoissa keskusteluissa, haastatteluissa ja puheissa. Kävijöiden näkökulmasta suurinta antia antavat kuitenkin kirjakauppojen valtavat alelaarit, joista vierailijat nappaavat mukaansa niin matkalukemiset kuin joululahjatkin.

Helsingin Messukeskuksessa lokakuun lopussa järjestettävät jokavuotiset kirjamessut ovat kirjaystävien odotettu tapahtuma. Messut kokoavat yhteen kirjoista, kirjallisuudesta ja kulttuurista kiinnostuneita eri puolilta Suomea.

Tänä vuonna paikalle voi tulla paljon muitakin kuin kirjojenystäviä, sillä tämän vuoden ohjelmassa nähdään paljon kotimaisia musiikkistaroja! Moni artisti on nimittäin julkaissut kirjan, omaelämäkerran tai muun teoksen, jota starat tulevat esittelemään messuille kustantajan osastolle. Esimerkiksi koko kansan suosituin räppäri Jare Tiihonen eli Cheek nähdään esittelemässä tuoretta JHT - Musta lammas elämäkertateosta.

Kirjoja on tullut myös artisteilta JVG, Antti Tuisku, Jyrki 69, Danny, Paperi T, Eppu Normaali, Remu, Jari Sillanpää, Juha Tapio, Pate Mustajärvi, Pauli Hanhiniemi ja Sami Yaffa. Messuvieraat voivat siis odottaa näkevänsä myös nämä jossain vaiheessa messuilla. Messuohjelma löytyy myös netistä.

Helsingin Kirjamessuilla vierailee neljän päivän aikana lähes 80 000 ihmistä seuraamassa yli 1000 esitystä. Paikalla on noin 400 näytteilleasettajaa, lähinnä kirjakauppoja, kustantamoja, divareita ja antikvariaatteja. Kirjamessut on myös täynnä mielettömiä tarjouksia, joten messut ovat monelle oiva tilaisuus hankkia joulun kirjalahjat edullisesti. Messutarjouksia löytyy myös lähes kaikista kirjakaupoista netistä Kirjamessujen ajan, kannattaa seurata tilannetta 27.-30. lokakuuta.

Myös Kirjakaupat.fi sivuston kirjakaupat ovat mukana Kirjamessuilla. Esimerkiksi nettikauppa Booky.fi kertoo tulevansa messuille suurella tarjouskirjamäärällä, jossa kaikki kirjat myydään pois 2 euroa kappale.

 


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun