Kirja on edelleen isäinpäivän suosituimpia lahjoja

11.11.2016

Marraskuun alku on kirjamarkkinoilla vilkasta: kirja ja konvehtirasia ovat edelleen ehdottomasti suosituimpia isänpäivälahjoja! Tänä vuonna e-kirja saattaa nousta ensi kertaa isänpäivälahjalistalle. Katso parhaat kirjavinkit isänpäivälahjoiksi.

Mikäli isänpäivälahjaa ei ole vielä tullut hankittua, ei ole hätää, sillä lähes kaikki uusimmat kirjat löytyvät sähköisinä kirjoina. E-kirjan ehdit hankkia vielä vaikka isänpäivän aamuna. Katso alta vinkit isänpäivän parhaista kirjalahjoista:

1. Riku Korhonen: Emme enää usko pahaan

Tämä kirja sopii hyvin kulttuurista ja yhteiskunnasta kiinnostuneille isille. Korhosen kirja on yksi kuudesta ehdokkaasta vuoden 2016 Finlandia-palkinnon saajaksi. Riku Korhonen on aiemmin kirjoittanut viisi teosta, joista uusinta kehutaan parhaaksi.

 

 

 

2. Jari Tervo: Matriarkka

Jari Tervo on kirjapiireissä jo legenda, sillä omintakeisella karskilla mutta humoristisella, terävällä ja välillä viiltävällä kielellään hän valloittaan uudella romaanillaan entiset ja uudet lukijansa. Matriarkka kertoo entisestä ja nykyisestä Venäjästä, suvuista ja pakolaisuudesta. Kirja on ajankohtainen ja kriitikoiden mielestä Tervon merkittävin kirja, kuten myös kirjailijan itsensäkin mielestä.

 

 

 

3. Laura ja Saska Saarikoski: Trump - mies kuin Amerikka

Politiikan ystäville tämä kirja tarjoaa aivan uutta ja kiinnostavaa ajateltavaa muuttuneesta Amerikasta, sen uudesta presidentistä sekä sen vaikutuksesta muuhun maailmaan. Laura ja Saska Saarikoski ovat vuoden verran seuranneet paikan päällä Yhdysvaltain presidenttikisaa ja yhteiskuntaa ja sen ilmiöitä muuten. Siten kirjassa on varsin terävää huomiota Yhdysvaltain nykytilanteesta.

 

 

 

4. Marko Lempinen: Läpi Helvetin - Marko Jantusen tarina

Urheiluhullujen isien yksi eniten toivotuista syksyn kirjoista on Marko Lempisen kirja kiekkolegenda Marko Jantusesta ja tämän taistelusta päihdeongelmiaan vastaan.

 

 

 

 

 


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun