Nextory haastaa Storytelin ja Bookbeatin

Ruotsista ponnistanut Nextory haastaa äänikirja-markkinoilla Suomessa pidempään toimineet Storytelin ja Bookbeatin. Syyskuussa 2018 Suomessa aloittanut Nextory on kiihtyvällä tahdilla kasvattanut suosiotaan myös Suomessa. Nextoryn paras kilpailuvaltti on tällä hetkellä hinta, joka on edullisimmassa paketissa 13,99€ kuukaudessa. Toisaalta aivan uudet kirjat eivät kuulu tähän pakettiin, vaan asiakas saa uutuuskirjat luettaviksi vasta 6 kuukauden päästä niiden ilmestymisestä palveluun. Kultataso maksaa 16,99€ kuukaudessa, jolloin kaikki kirjat ovat heti käytettävissä. Tämä hinta on jo verrattavissa Storytelin ja Bookbeatin hintoihin. 

Äänikirjoja kuunneltiin kesäkuussa lähes tunti päivässä

Yle uutisoi kesällä 2019, että Bookbeatin ja Storytelin käyttäjät käyttivät äänikirjojen parissa kesäkuussa 2019 lähes tunnin päivässä. Äänikirjojen käyttö on lisääntynyt radikaalisti etenkin nuorten naisten keskuudessa. Toisaalta äänikirjat sopivat loistavasti myös vanhuksille ja lapsille. Äänikirjojen valikoima on kasvanut kasvamistaan ja yleensä kirja julkaistaan jo samanaikaisesti äänikirjana ja perinteisenä kirjana. Suosituimpia genrejä ovat äänikirjoissa tällä hetkellä jännitys ja dekkarit. Samat kirjat ovat suosittuja kaikissa äänikirja-palveluissa. Äänikirjoissa suuri merkitys on myös kirjan ääneen lukijalla, joten onnistunut lukija voi myös osaltaan vaikuttaa kirjan suosioon. Äänikirja-palveluiden keskinäinen kilpailu hyödyttää myös kuulijoita ja monet hakevatkin tarjouksia ja vaihtelevat käyttämäänsä palvelua sen mukaan, mistä on mahdollista saada äänikirja-palvelua edullisimpaan hintaan sillä hetkellä.

Kokemuksia äänikirjapalveluista

Äänikirjapalvelut mukautuvat monenlaiseen arkeen ja elämäntilanteeseen. Kotitöiden teko äänikirjaa kuunnellen voi olla todella rentouttavaa. Myös lenkkeilyyn voi saada vaihtelua kuuntelemalla samalla äänikirjaa. Automatkat sujuvat lapsiperheissä miellyttävällä äänellä luettua lastenkirjaa kuunnellen. Myös iltaisin unen saaminen voi helpottua silmien levätessä ja rentouttavaa kirjaa kuunnellen. Kokemukset äänikirjoista ovat todella positiivisia, eikä ihme, koska niin moneen tilanteeseen äänikirjat taipuvat arjessamme. 


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun